Information / Generel info

Generel info

MarathonDanmark arrangerer såkaldte Cannonball marathonløb i Ringe og på Thurø og ved specielle lejligheder også andre steder. .
 
Cannonball marathonløb er løb, hvor hver deltager i princippet sørger helt for sig selv. Der er to velassorterede depoter med væske og andre former for fast føde (slik, frugt mm., der varierer fra løb til løb efter sæson) .

Løbet bliver til noget, hvis der er mindst 3 personer tilmeldt marathon, der stiller op, og alle 3 fuldfører løbet. Vi forbeholder os ret til at lukke for tilmeldingen, hvis deltagerantallet overstiger vores kapacitet.

Vi starter samtidig på det annoncerede tidspunkt. Der er ikke mulighed for tidlig start. Tidsgrænsen på løbet er 6 timer.

Vi løber samme rute (bestemt af arrangøren). Se den her. Ruten er mærket op med pile. Til hverdagsløb kan man dog ikke altid forvente, at pile er opsat. Der vil dog som regel være nogen at følges med, der kender ruten. 

Hver deltager tager selv sin tid og noterer det ned i løbsprotokollen. Uret stoppes ikke undervejs. Der ligger desuden et ur ved hoveddepotet. Efter løbet udleveres medalje, og diplom kan hentes på nettet. Alle tider slås ligeledes op på hjemmesiden og kan findes i resultatlisterne under hvert løb.

Ved tilmelding accepterer du at løbe på eget ansvar. Vi må ikke svine på veje og stier og færdselsreglerne skal overholdes.
 
Generelt overholder vi alle Klub 100 Danmarks løbskriterier. Tjek eventuelt www.klub100marathon.dk
 
 

Kontakt

 
 
 
MarathonDanmark | Solbærvænget 9, 5700 Svendborg - Danmark